Tagg: Borås

Fokus på medskapande i Borås!

kl. av | Taggar:

I Borås har en ny organisation precis tagit form från och med januari i år. Passande nog blev vårt återbesök en del i Borås utvecklingsdag. Här presenterades målbilden i form av ett hjul där barn och ungas behov fanns i centrum och där de omgivande ledorden var helhetssyn, förutsättningar, medskapande, frigöra och utveckla och samverkan. … Läs mer om ”Fokus på medskapande i Borås!”

Borås plan för handling

kl. av | Taggar: ,

Hej! Nu fortsätter vi att publicera kommunernas planer för handling. Förhoppningsvis hann ni kika på andra kommuners planer på spridningskonferensen den 30 augusti – men här fortsätter vi att publicera dem digitalt.

Borås önskar socionomutbildning

kl. av | Taggar:

I Borås erbjuder kyrkan i samarbete med kommunen en veckas familjekollo per sommar. Resultatet blev, enligt kommunföreträdare, otroligt bra. Föräldrar (mestadels mammor) deltog och uppskattade veckan oerhört mycket. En person sa: ”nu har jag äntligen varit på semester – något jag inte varit på 10 år.”   En kommun fri från våld – förebyggande samverkan ’En … Läs mer om ”Borås önskar socionomutbildning”