Tagg: gästblogg

Gästblogg om YAP

kl. av | Taggar: ,

Hej! Här kommer så ett inlägg från Tina Trygg, projektledare för arbetet som Botkyrka gör med YAP. Om några veckor lämnar jag efter 15 år mitt arbete som socialarbetare inom Botkyrka kommuns socialtjänst för barn och unga. Under min tid här har jag arbetat som socialsekreterare, första linjens chef, chef för socialtjänstens myndighetsutövande verksamhet för … Läs mer om ”Gästblogg om YAP”

Vad är och vad gör en kommundoktorand?

kl. av | Taggar: , ,

Här kommer ett intressant gästblogginlägg från kommundoktorand Harald Gegner. Ett aktuellt inlägg med tanke på att vi idag tillsammans med statssekreterare Pernilla Baralt bjudit in forskare inom det sociala arbetets område. En solig försommardag träffade jag Cecilia senast. Det var i Stockholms skärgård i samband med en nätverksträff för de regionala utvecklingsledarna inom ramen för … Läs mer om ”Vad är och vad gör en kommundoktorand?”

Sista dagen på jobbet – gästblogg

kl. av | Taggar: ,

Vi var för ett tag sedan på kommunbesök i Höör, och istället för att skriva ett långt blogginlägg efter besöket så bad jag min före detta arbetskamrat, Monica Malmqvist Andersson, chef för individ- och familjeomsorgen, att skriva ett reflekterande blogginlägg utifrån sin mångåriga erfarenhet av den sociala barn- och ungdomsvården. Monica och jag möttes i … Läs mer om ”Sista dagen på jobbet – gästblogg”

Frön som förändrar

kl. av | Taggar: , ,

Gästblogginlägg av barn-, äldre och jämställdhetsminister Åsa Regnér. Den sociala barn och ungdomsvården kräver stabilitet och långsiktighet. Om det uppdrag som Cecilia har råder det politisk enighet. För mig som ansvarig minister är uppdraget så viktigt att jag har förstärkt det och bett om regelbunden återkoppling. Idag gästbloggar barn-, äldre och jämställdhetsminister Åsa Regnér. Foto: … Läs mer om ”Frön som förändrar”