Etikett: Hagfors

Barnkonsekvensanalyser inför varje politiskt beslut i Hagfors?

kl. av | Taggar:

Hagfors fick inleda 2017 års kommunbesök. Förutom socialarbetare och chefer på olika nivåer liksom nämndordförande vid såväl barn- och utbildningsutskottet som individ- och omsorgsutskottet fanns representanter från BUP, öppenvårdspsykiatrin och socionomutbildningen vid Karlstads universitet med under hela dagen. Ett tema som återkom gång på gång under dagen och något som också är återkommande vid våra … Läs mer om ”Barnkonsekvensanalyser inför varje politiskt beslut i Hagfors?”

Hagfors plan för handling

kl. av | Taggar: ,

Hej! Här kommer Hagfors plan för handling. Vi har också fått inspel från kommuner som undrar varför deras planer inte ligger ute på bloggen. Det beror inte på att vi missat planerna – det är många som står på kö och alla kommer så småningom att publiceras.

Stabil arbetsgrupp i Hagfors

kl. av | Taggar: ,

Under ett par dagar i mitten av oktober besökte vi Hagfors och Torsby, två kommuner med vacker värmländsk skog och glittrande vatten. Vid besöken deltog Yvonne Lennemyr från Region Värmland. Bra, tycker jag, då det adderade ett regionsperspektiv till diskussionerna. I det här inlägget berättar jag om besöket i Hagfors – Torsby är näst på … Läs mer om ”Stabil arbetsgrupp i Hagfors”