Tagg: Höör

Skolan träffar alla barn, Kultur och fritid träffar många barn och socialtjänsten träffar några barn

kl. av | Taggar:

Vi gör ett kort inlägg om Höörs arbete med planen för handling och i det beskriver vi kommunen angreppsätt som allra högsta grad är en pågående process. Jag har istället bett Ewa Näslund socialt ansvarig socionom i Höör att berätta om Höörs mångåriga arbete med familjerådslag i alla verksamheter. Efter inlägget om familjerådslag kommer ett … Läs mer om ”Skolan träffar alla barn, Kultur och fritid träffar många barn och socialtjänsten träffar några barn”

Sista dagen på jobbet – gästblogg

kl. av | Taggar: ,

Vi var för ett tag sedan på kommunbesök i Höör, och istället för att skriva ett långt blogginlägg efter besöket så bad jag min före detta arbetskamrat, Monica Malmqvist Andersson, chef för individ- och familjeomsorgen, att skriva ett reflekterande blogginlägg utifrån sin mångåriga erfarenhet av den sociala barn- och ungdomsvården. Monica och jag möttes i … Läs mer om ”Sista dagen på jobbet – gästblogg”

Kommunbesök i Höör 20 augusti

kl. av | Taggar:

Under våra kommunbesök bestämmer kommunerna själva hur uppställningen av deltagare ska se ut. Något som var mycket intressant just i Höör var att kultur- och fritidsnämnden närvarade. Det har vi inte under våra tidigare besök upplevt, men det känns mycket viktigt att barn och unga har bra möjligheter att komma in i föreningslivet och att … Läs mer om ”Kommunbesök i Höör 20 augusti”