Etikett: kommunbesök

Socialt arbete med och för barn och unga!

kl. av | Taggar: , ,

I onsdags började vår återresa. Vi ska besöka alla de 50 kommuner som vi tidigare besökt för att bland annat följa upp den plan för handling som nästan alla kommuner har skickat in och som beskriver vilka områden kommunen behöver arbeta med för att förbättra stödet till barn och ungdomar inom socialtjänsten.   De första … Läs mer om ”Socialt arbete med och för barn och unga!”

Datum för kommunbesök

kl. av | Taggar: , ,

  Hej! Nu är datumen för samtliga kommunbesök spikade och här kommer listan.   2015 25/5 Luleå 2/6 Lessebo 3/6 Karlskrona 9/6 Sjöbo 22/6 Sollefteå 19/8 Karlshamn 20/8 Höör 8/9 Göteborg centrala förvaltning 9/9 Angered stadsdelsnämnd 10/9 Centrum stadsdelsnämnd 15/9 Botkyrka 17/9 Tyresö 22/9 Uppsala 24/9 Tierp 29/9 Linköping 7/10 Stadsområde Öster 8/10 Stadsområde Innerstaden … Läs mer om ”Datum för kommunbesök”

Karlshamn

kl. av | Taggar: , , , , , ,

Hej! Nu har höstens kommunbesök påbörjats och det känns mycket spännande. I onsdags var vi på besök i Karlshamns kommun. Vi inledde morgonen med att få en övergripande bild av Karlshamns organisation. Vi träffade bland annat kommundirektör Göran Persson som berättade om utmaningar och visioner som kommunen har. Sedan fick vi möjlighet att träffa två … Läs mer om ”Karlshamn”