Tagg: regeringsbeslut

Regeringsbeslut på konferenserna

kl. av | Taggar:

Och idag kommer två beslut till: Det som Växjö kommun tillsammans med Linnéuniversitetet ska berätta om: Tidiga och förebyggande insatser inom den sociala barn- och ungdomsvården Och det som Uppsala kommun berättar om tillsammans med Fackförbundet Vision och Akademikerförbundet SSR: För att behålla och rekrytera socionomer inom den myndighetsutövande socialtjänsten

Regeringsbeslut på konferenserna

kl. av | Taggar:

Idag lägger vi ut de uppdrag som Socialstyrelsen och Statens institutionsstyrelse kommer berätta om på konferenserna. Tidiga och samordnade insatser Säkra skolgång för barn och unga som är placerade – utveckling av SiSam Och här är två av uppdragen som finns med i regleringsbrevet på denna länk. 14. Analys om den medicinskt ansvariga sjuksköterskans uppdrag … Läs mer om ”Regeringsbeslut på konferenserna”

Sammanfattning av tio regeringsuppdrag

kl. av | Taggar:

Nu är det dags att öppna anmälan till våra fem regionala spridningskonferenser. Vi börjar i Malmö den 29/8, åker vidare till Linköping den 1/9 och därefter till, Göteborg den 4/9, till Luleå den 12/9 och slutligen arrangerar vi en konferens i Stockholm den 19/9.   Under konferenserna, som framgår av det program, som vi strax … Läs mer om ”Sammanfattning av tio regeringsuppdrag”