Etikett: Umeå

Återbesök i Umeå

kl. av | Taggar:

Besöken i Umeå har varit upplagda lite annorlunda än vid andra kommunbesök. Redan vid vårt första besök i Umeå träffade vi många medarbetare inom den sociala barn och ungdomsvården och fick möjlighet att både återge mätningens resultat och diskutera den, väldigt intressanta diskussioner och glädjande att den upplevs som hjälpsam i ett nödvändigt utvecklingsarbete.  Vid … Läs mer om ”Återbesök i Umeå”

Snöfattigt Umeå i förändring

kl. av | Taggar:

Besöket i Umeå var avsatt till tisdagen den 1 december, men redan på måndagen var vi på plats för att delta under ”Framtidens sociala barn- och ungdomsvård”, en dialogeftermiddag som kommunen tillsammans med högskola och FoU-enhet anordnat. Vi var sju personer med olika profession som presenterade våra respektive visioner om hur framtidens sociala barn- och … Läs mer om ”Snöfattigt Umeå i förändring”

Framtidens sociala barn- och ungdomsvård – panelsamtal

kl. av | Taggar: ,

På måndagen den 30/11 dagen innan kommunbesöket i Umeå arrangerade kommunen under eftermiddagen tillsammans med Umeå universitet och forsknings- och utvecklingsenheten Välfärd ”framtidens sociala barn- och ungdomsvård”. Där deltog jag och sex andra personer i en panel, där vi fick beskriva våra egna visioner av hur framtidens sociala barn- och ungdomsvård ser ut.   Dagen … Läs mer om ”Framtidens sociala barn- och ungdomsvård – panelsamtal”