Save the date – fem regionala spridningskonferenser på vår förbättringsresa!

kl. av |

Uppdraget som nationell samordnare inom den sociala barn- och ungdomsvården avslutas med en slutrapport i december 2017.  För att beskriva, lyfta och lära om det arbete som många bidragit med för att förbättra och driva på utvecklingen för en social barn- och ungdomsvård av god kvalitet, kommer vi att ha fem regionala spridningskonferenser.

 Vår regionala förbättringsresa startar i Malmö den 29/8 på Clarion Live. Vi tar oss sedan vidare till Linköping och Konsert och Kongress den 1/9. Till Göteborg och Folkets hus kommer vi den 4/9 för att därifrån ta oss norröver till Kulturens hus i Luleå den 12/9. Vår förbättringsresa avslutas i Stockholm den 19/9 på Norra Latin.

 Vi kommer uppdatera på bloggen allteftersom programmet blir klart. Vi kommer också som förra gången tillsammans med American Express att skapa en hemsida för alla konferenserna, så håll utkik på bloggen när den lanseras för då kan man också skynda att anmäla sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>